Tenthuis Zeeleeuw

Een tenthuis?

Met een tenthuis kun je luxe kamperen, zonder het ‘kampeergevoel’ te verliezen. Een unieke belevenis!

Een tenthuis is een combinatie van een tent en een huisje. Een tenthuis bestaat uit een fundering en buitenwanden van doek of hout. Het dak is gemaakt van tentdoek, wat het echte kampeergevoel geeft. Tenthuis Zeeleeuw beschikt over een keuken met een 4-pits gasfornuis, koelkastje, een eet- en zithoek, een slaapkamer met 2 stapelbedden & 1 aanschuifbed, een ruim terras en een eenvoudige elektriciteitsvoorziening. Direct naast het tenthuis is er een gratis plek voor je eigen bijzettent van maximaal 6m2.

Vakantie vieren in ons Tenthuis Zeeleeuw is een ervaring op zich. Het tenthuis op het vak ‘Verweg’ (nr 68). Een rustig deel van het kampeerterrein. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin op ongeveer 50 meter en een grotere speeltuin op een afstand van ongeveer 500 meter.

30
Oppervlakte (m2)
4
Max aantal Personen
Tenthuis Zeeleeuw

Voorzieningen

Wat is er aanwezig rond het tenthuis?

Het gemak van een huisje, de vrijheid in de natuur en een goed gefaciliteerde camping!

Voor de kinderen is er een kleine speeltuin op ongeveer 50 meter en een grotere speeltuin op een afstand van ongeveer 500 meter. Daarnaast hebben alle gasten van kampeerterrein Stortemelk vrij toegang tot Zwembad Flidunen! Naar het dorp is het ongeveer 15 minuten lopen.

47
Sanitiar (m)
503
Grote speeltuin (m)
1480
Dorp (m)
210
Strand (m)
Voorzieningen
Relax

Uitgerust op vakantie!

Als u op vakantie gaat, neemt u al vaak te veel bagage mee. Om het daarom voor u gemakkelijk te maken, staan in Harlingen Stortemelk-bagagekarren van Doeksen voor u klaar. Hierin deponeert u uw bagage. Ongeveer 30 minuten na aankomst op Vlieland worden deze bagagekarren met paard en wagen en elektrische wagens over het hele kampeerterrein rondgereden waar u voor een vergoeding de bagage kunt ontvangen.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat er schoon bedlinnen op de camping aanwezig is. Dit wordt bezorgd bij de receptie en kan daar na uw verblijf ook weer worden afgegeven.

Relax
Overnachten

Een heerlijk nachtrust!

In het tenthuis zijn 2 stapelbedden aanwezig, 1 aanschuifbed en een kinder campingbedje voor de allerkleinste. Het aanschuifbed kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een 2-persoonsbed te creëren.

Naast het tenthuis is er ruimte om kosteloos uw eigen een slaaptent van maximaal 6m2 te plaatsen. Als er nog meer slaapplaatsen nodig zijn dan kan er tegen reguliere tarieven van camping Stortemelk een extra tent worden bijgeplaatst. Er moet uiteraard nog wel plek zijn op de camping.

Let op! Geef bij de reservering aan als u nog een extra tent bij wilt plaatsen. Dan proberen wij meteen een plek voor de tent te reserveren!

Voorzieningen

Sanitaire voorzieningen

Zeven toiletgebouwen telt Stortemelk, elk met goede en moderne sanitaire voorzieningen. Het dichtstbijzijnde gebouw is op ongeveer 50 meter afstand. Alle sanitairgebouwen zijn verwarmd – fijn in voor- en naseizoen! – en voorzien van een speciale bad/doucheruimte voor kleine kinderen en een wasserette. Binnen en buiten zijn er voldoende wasbakken met warm en koud stromend water. Het gebruik van de douches is inbegrepen in de prijs.

Check prijs en beschikbaarheid voor Tenthuis Zeeleeuw

Aankomst:

Vertrek:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

×
Accommodation 1